ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥ "Π.Α.Ι.Δ.Ι. ΞΑΝΑ" 

Ένα απόλυτα κατανοητό και εφαρμόσιμο σύστημα που μπορείτε να μάθετε σε λιγότερο από ένα απόγευμα

Πρακτικό Σεμινάριο για όσους βιώνουν έντονο άγχος ή θυμό:

 

 Πώς να απαλλαγείς οριστικά  από το καταστροφικό άγχος, μετατρέποντας την πίεση που σε βασανίζει σε καύσιμο για τη μετάβασή σου σε μια νέα πραγματικότητα, με μεγαλύτερη παραγωγικότητα, βαθύτερη υγεία και γενικότερη ευημερία!

Mάθε πώς να διαφοροποιηθείς από το 95% των ανθρώπων σήμερα και πώς να περάσεις στην ενεργητική πλευρά, ώστε να αξιοποιήσεις προς όφελος σου, τις επιφανειακές αντιξοότητες!


Τι είναι ;

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η μεγαλύτερη αιτία χαμηλής επίδοσης στην εργασία αλλά και στην εμφάνιση σοβαρών ασθενειών είναι το χρόνιο άγχος.  Είναι συνεπώς προφανές, ότι η εξουδετέρωση του αποφέρει άμεσα θετικές αλλαγές στην εργασία, την προσωπική ζωή και φυσικά την φυσική και την συναισθηματική υγεία. 

Ταυτόχρονα ο θυμός που βιώνουν σε συνθήκες πίεσης και ανταγωνισμού οι επαγγελματίες και τα στελέχη των επιχειρήσεων έχει σημαντικά αρνητικό στην απόδοση και την υγεία. 

To σεμινάριο αυτό, είναι ένα 100% πρακτικό εργαλείο σχεδιασμένο ειδικότερα για ανθρώπους με άγχος ή και θυμό, και τους βοηθά να περάσουν στο 5% των δυναμικών ανθρώπων, που κατάφεραν να πετύχουν την μεταμόρφωση και να εξοικονομήσουν έτσι τεράστια δημιουργική και παραγωγική ενέργεια για την εργασία και την προσωπική τους ζωή. 

Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι αποδεδειγμένα, τα πρακτικά αποτελέσματα των μεθόδων του σεμιναρίου, έχουν πολύ μεγαλύτερη εφαρμογή στις ζωές των ανθρώπων. καθώς τους βοηθούν να αποκτούν εφόδια και δυνάμεις για νέες δεξιότητες και συμπεριφορές. 
Για ποιούς είναι ;

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται:

  • Σε εργαζόμενους και επαγγελματίες με εντατικό ρυθμό καθημερινότητας, που το άγχος δεν τους αφήνει να λειτουργούν όπως θα ήθελαν στην εργασία και την οικογένεια τους.
  • Σε φοιτητές ή ανθρώπους που κάνουν πνευματικό έργο και που δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν στη μελέτη τους. 
  • Σε επιχειρηματίες που αναζητούν την νηφαλιότητα να σκέφτονται καθαρά και να αποφασίζουν για τα στρατηγικά ζητήματα της επιχείρησής τους.
  • Σε οποιονδήποτε έχει αποφασίσει να πετύχει μια εσωτερική μεταμόρφωση προς το καλύτερο και να ζήσει μια όμορφη ζωή με ηρεμία και καλύτερη υγεία.


Πώς δουλεύει ;

Το σεμινάριο θα παραδοθεί εξ’ αποστάσεως και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τον χώρο σας με ησυχία, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και κόστη μετακίνησης. 

Θα λάβετε στο email σας από την ομάδα μας τις απλές οδηγίες παρακολούθησης, μετά την εξόφληση των διδάκτρων.

Γιατί υπάρχει ;

Το σεμινάριο δημιουργήθηκε γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη τόσο απλή και πρακτική εκπαίδευση που να παρουσιάζει ένα απλό και κατανοητό σύστημα,  και που αποδεδειγμένα βοηθά να αντιμετωπίσει κάποιος οριστικά το άγχος του.

Επιπρόσθετα η μέθοδος του σεμιναρίου, ωθεί τους συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνάμεις τους και να τις κατευθύνουν  στην εργασία και τη ζωή τους με νέο τρόπο, δημιουργώντας υγεία και ηρεμία.

Πότε διεξάγεται ;

Το σεμινάριο είναι online και η πρόσβαση δίδεται με την εξόφληση των διδάκτρων και την αποστολή του σχετικού παραστατικού εξόφλησης.

Θα λάβετε έγκαιρα τις πλήρεις οδηγίες πρόσβασης για την ημέρα και ώρα του σεμιναρίου. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε εκείνη την ημέρα, μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την μαγνητοσκόπησή του όποτε σας βολεύει, για έως και 7 ημέρες μετά από την (παραπάνω) ημερομηνία της πρόσβασής σας .Τα Περιεχόμενα του σεμιναρίου :

Η μέθοδος που παρουσιάζεται είναι ιδιαίτερα δοκιμασμένη και στηρίζεται σε τρεις αλληλένδετους πυλώνες, καθώς ο ένας συμπληρώνει ιδανικά τον άλλο και όλοι μαζί επιτυγχάνουν την μόνιμη αντιμετώπιση του άγχους και το πέρασμα στην ευημερία.Κάντε κλικ πάνω σε κάθε ενότητα για να διαβάσετε τα περιεχόμενα της αναλυτικά.

Ενότητα 1 : 

 Κατανοώντας τους μηχανισμούς του άγχους και του θυμού

Ενότητα 2 :

 Εξαφανίζοντας τα αρνητικά συμπτώματα του άγχους.  Η ώρα της πρακτικής εκμάθησης

Ενότητα 3 :   Προσωπική ανάπτυξη και αλλαγή σκέψης.  Αναλαμβάνοντας το τιμόνι της ζωής μας και την ευθύνη για δράση. Πώς αποκτούμε τον έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σας.                                       

Μαζί με το Πρακτικό Σεμινάριο θα πάρετε δωρεάν  πολύ σημαντικά Βοnus 

  1.  Δωρεάν πακέτο σημειώσεων με την ύλη του σεμιναρίου.
  2.  Δωρεάν παράταση πρόσβασης για έως και 7 ημέρες μετά την  διεξαγωγή του σεμιναρίου
  3. Ειδικό θέμα για το πως να κοιμάστε καλύτερα και βαθύτερα
  4. Ειδικό θέμα για το πως να εργάζεστε πιο αποδοτικά
  5. Ειδικό θέμα για τη καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας.
  6. Ειδικό θέμα για να βάζετε εξυπνότερους στόχους στη ζωή σας


Σχετικά με το Εισηγητή του σεμιναρίου

Ο Άρης Παπαγιαννόπουλος είναι απόφοιτος του ΕΜΠ. Έχει εργαστεί ο ίδιος για πολλά χρόνια σε πολύ απαιτητικές συνθήκες εργασίας. Είναι  ιδρυτής του κέντρου ανάπτυξης Spiralab. Τα τελευταία χρόνια βοηθάει σε προσωπικό επίπεδο τους ανθρώπους  που βιώνουν έντονο άγχος,  να αντιστρέψουν την κατάσταση προς όφελός τους,  μέσω του προγράμματος Papagiannopoulos New Life και την πρωτοποριακή μέθοδο "Π.Α.Ι.Δ.Ι. ®" που είναι ίσως η ταχύτερη διαδικασία για την επιστροφή στην ηρεμία και την διαύγεια. 

Το σημαντικό είναι ότι στα σεμινάριά του δύσκολες έννοιες, γίνονται πάντα κατανοητές και απλές σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου. 


Ενδεικτικά σχόλια για το σεμινάριο μας:

ΕΓΓΥΗΣΗ

 ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

100% Εγγύηση Επιστροφής διδάκτρων χωρίς ερωτήσεις : Μοναδική Εγγύηση Ικανοποίησης και Αξίας.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα πρώτα 30 λεπτά του σεμιναρίου, στείλτε μας ένα email και σας επιστρέφουμε τα δίδακτρα στο ακέραιο χωρίς καμία απολύτως ερώτηση. Είμαστε τόσο σίγουροι για την απαράμιλλη ποιότητα και την αξία των υπηρεσιών μας που είμαστε ο μόνος εκπαιδευτικός φορέας που αναλαμβάνουμε αντί για εσάς όλο το "ρίσκο".

>