Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος και να δουλεύετε πιο έξυπνα και δημιουργικά. 

Καλώς ήρθατε στο σεμινάριο αντιμετώπισης άγχους, "Π.Α.Ι.Δ.Ι. ΞΑΝΑ" . Σας προτείνουμε να κλείσετε όλες τις διασπαστικές και αγχωτικές ειδοποιήσεις του υπολογιστή  και του κινητού σας και να κρατάτε ορισμένες σημειώσεις καθώς παρακολουθείτε τα ακόλουθα βίντεο  του σεμιναρίου. Η διαδικασία των σημειώσεων αυξάνει την εμπειρία της παρακολούθησης και ενδυναμώνει τον ιππόκαμπο στον εγκέφαλο. Το σεμινάριο σχεδιάστηκε με τρόπο που να διευκολύνει την καταγραφή σημειώσεων, κρατώντας τις εναλλαγές των εικόνων στον ελάχιστο δυνατό ρυθμό. 

Το σεμινάριο θα σας αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο και θα αξιοποιηθεί στο έπακρο,  εφόσον χρησιμοποιήσετε τις προτάσεις και τις ασκήσεις του έμπρακτα.  

Χρήσιμη συμβουλή: Μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο προβολής σε πλήρη οθόνη (δεξιά σε κάθε βίντεο) για να έχετε καλύτερη οπτική στις παρουσιάσεις. 

Χρήσιμες πληροφορίες: 

Θα έχετε περιθώριο να παρακολουθήσετε το σεμινάριό σας μέσα στο Σαββατοκύριακο.

  • Την Κυριακή 11/12/2022 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ζωντανή συνάντηση με τον εισηγητή σας κ.Παπαγιαννόπουλο:

  • α) για την επίλυση των αποριών σας και

  •  β) προκειμένου να λάβετε ένα μοναδικό μάθημα που θα σας βοηθήσει να αντμετωπίσετε τα εμπόδια για την οριστική εξάλειψη του άγχους σας. Ο σύνδεσμος για να συμμετέχετε ζωντανά είναι :

  • https://us02web.zoom.us/j/87061542393

  • Προτείνουμε έντονα να μην χάσετε  το ζωντανό μάθημα την Κυριακή

  • Αμέσως μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου, μπορείτε αν θέλετε να κλείσετε μια δωρεάν προσωπική συνάντηση μαζί μας για έως και 5 ημέρες. Θα πρέπει ωστόσο να έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το βασικό σεμινάριο δηλαδή μέχρι και το βίντεο #9.

  • Οι προσωπικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν  με βάση τις διαθέσιμες ώρες του προγράμματός που θα βρείτε μετά την συμπλήρωση του σύντομου ερωτηματολογίου  και μέχρι την Παρασκευή 16/12/2022

  • Email Εξυπηρέτησης : contact@papagiannopoulosConsulting.com

Εισαγωγικό βίντεο:  Σε αυτό το βίντεο θα γίνει μια μικρή ξενάγηση στα περιεχόμενα και τη δομή του σεμιναρίου. 


Ενότητα 1: Πρώτος πυλώνας: Αντιμετωπίζοντας τα βασανιστικά συμπτώματα του άγχους. Πως να διακόψετε το μηχανισμό που σας κάνει να νιώθετε συνέχεια αγχωμένοι.   Περιλαμβάνει αποτελεσματικές ασκήσεις που διώχνουν την αποθηκευμένη ένταση και δίνουν άμεση ανακούφιση.   

VIDEO #1: Μια πολύ γρήγορη άσκηση ενεργοποιήσης για άμεσα αποτελέσματα. 

Σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζω μια πολύ απλή άσκηση που μπορεί καθένας να κάνει με ευκολία και ασφάλεια αν νιώσει κάποια σωματικά συμπτώματα δυσφορίας λόγω άγχους και θέλει να τα προλάβει να μην εγκατασταθούν ή αν βρίσκεται σε κάποιο λήθαργο και χρειάζεται να αναζωγοννηθεί.  

VIDEO #2: Προοδευτική μυϊκή χαλάρωση

Σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζω την άσκηση της προοδευτικής μυϊκής χαλάρωσης. Τεράστιες ποσότητες έντασης έχουν αποθηκευτεί στους μυϊκούς ιστούς σε όλο το σώμα με τα χρόνια. Αυτή η άσκηση αν γίνεται καθημερινά είναι από μόνη της ικανή να διώξει μεγάλο ποσοστό του άγχους, καθώς ένα χαλαρό σώμα, δημιουργεί και χαλαρό μυαλό και αντιστρόφως.  Με την καθημερινή της εφαρμογή σε 2-3 εβδομάδες τα αποτελέσματα στην ηρεμία σας θα είναι εντυπωσιακά. Η άσκηση έχει καλύτερα αποτελέσματα αν συνοδεύεται από την συμπλήρωση του ημερολογίου που μπορείτε να κατεβάσετε από το παρακάτω κουμπί.

VIDEO #3: Εσωτερική χαλάρωση με αναπνοές

Σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζω την πιο κλασσική άσκηση που προσφέρει βαθιά και μόνιμη ηρεμία και που μπορεί καθένας να την κάνει κάθε μέρα για 15 λεπτά τουλάχιστον. 

Σε περίπτωση ιδιαίτερα μεγάλου άγχους, συστήνεται πρώτα να περάσουν 15 μέρες εφαρμόζοντας την προηγούμενη άσκηση της προοδευτικής μυϊκής χαλάρωσης και μετά να προχωρήσει στις αναπνοές.

Ενότητα 2: Δεύτερος πυλώνας: Προσωπική ανάπτυξη και αλλαγή σκέψης.  Αναλαμβάνοντας επιτέλους το τιμόνι της ζωής μας και την ευθύνη για δράση. Πώς να πάρετε πίσω τον έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σας.

VIDEO #4: Λίγα λόγια για την λειτουργία του εγκεφάλου. 

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζεται με απλό τρόπο το θεωρητικό υπόβαθρο λειτουργίας του εγκεφάλου. Πρόκειται για ένα απλουστευμένο μοντέλο, που σκοπό έχει να βοηθήσει στην κατανόηση του κρυφού μηχανισμού που χρησιμοποιεί το άγχος. 

VIDEO #5: Οι πεποιθήσεις μας. Πώς καθορίζουν τα συναισθήματά και το άγχος μας και πως μπορούμε να τις αντικαταστήσουμε

Σε αυτό το βίντεο θα καταλάβετε πως τυπώνεται το σύστημα πεποιθήσεων μέσα μας από την τρυφερή μας ηλικία και πως χωρίς να το καταλάβουμε ταυτιζόμαστε με την μη αληθινή φύση μας που είναι και η πραγματική αιτία του άγχους μας.  Προοδευτικά δίδονται και οι βασικοί τρόποι αντικατάστασης των παλιών και βλαβερών πεποιθήσεων με νέες ωφέλιμες για την ηρεμία και την ανάπτυξή μας. 


VIDEO #6. Η πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη άσκηση επαναφοράς στην υγιή κατάσταση ηρεμίας και διαύγειας

Σε αυτό το βίντεο, γίνεται η ολοκληρωμένη δουλειά σε βαθύτερα και υγιέστερα επίπεδα του νου.  Εδώ γίνεται βαθύτερη ενοποίηση σκέψης, συναισθημάτων και σώματος και τα θεραπευτικά αποτελέσματα από την εφαρμογή της άσκησης,  γίνονται μόνιμα σε λίγες εβδομάδες. 

Ενότητα 3: Τρίτος πυλώνας:

Η Μέθοδος Π.Α.Ι.Δ.Ι. Ίσως η γρηγορότερη μέθοδος εξάλειψης του άγχους. 

Η τρίτη ενότητα έρχεται να συμπληρώσει ένα κενό που συναντάται σε όλες τις συνηθισμένες μεθόδους εξάλειψης άγχους. Διότι το βαθύτερο άγχος φεύγει όταν "σβήσουμε" μια και καλή τις εγγραφές του νευρικού μας συστήματος. Αυτό απαιτεί πολύ χρόνο στις κλασσικές μεθόδους, ενώ με τη μέθοδο Π.Α.Ι.Δ.Ι. αν εφαρμοστεί σωστά, γίνεται πολύ σύντομα. 

VIDEO #7. Λίγα λόγια για το θεωρητικό υπόβαθρο της μεθόδου. Εδώ εξηγείται τι συμβαίνει στον εγκέφαλο όταν βρισκόμαστε στον αυτόματο πιλότο και όταν είμαστε σε επίγνωση για ό,τι κάνουμε. Η επίγνωση αποτελεί βασικό συστατικό για την εφαρμογή της μεθόδου.VIDEO #8. Η Μέθοδος Π.Α.Ι.Δ.Ι. 

 Η οριστική αντιμετώπιση του άγχους γίνεται με την εφαρμογή της. Παρακολουθήστε προσεκτικά αυτό το σύντομο αλλά τόσο σημαντικό βίντεο. 


BONUS VIDEO #1: Πώς να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου.

Όλες οι επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν πλέον ότι ο βαθύς ύπνος είναι μια απολύτως απαραίτητη διαδικασία για να έχουμε καλύτερη υγεία, μακροβιότητα και μεγαλύτερη ευεξία. Σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζω τις πιο εύκολες και ταυτόχρονα άμεσα αποτελεσματικές τεχνικές για έναν αναζωογονητικό και βαθύ ύπνο που θα σε βοηθήσει να έχεις μια πιο υγιή και δημιουργική μέρα. 


BONUS VIDEO #2:

 Οι δέκα πιο αποτελεσματικές τεχνικές για να ελαφρύνεις εντυπωσιακά το  στρες στο χώρο της εργασίας σου.

 

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζω τις πιο απλές και ταυτόχρονα αποτελεσματικές τεχνικές (tips) που μπορείς πολύ εύκολα να υιοθετήσεις και να αρχίζεις να τις εφαρμόζεις από σήμερα. Θα διώξεις πολύ περιττό στρες από πάνω σου.  


BONUS VIDEO #3: 

 Ένας απλός τρόπος για να παρακολουθείτε την πορεία των οικονομικών  σας

 

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζω ένα εύκολο σύστημα παρακολούθησης των χρηματοροών,  είτε της επιχείρησής σας, είτε του νοικοκυριού σας που μπορείτε πολύ εύκολα να υιοθετήσετε και να αρχίσετε να τις εφαρμόζετε από σήμερα. Θα διώξεις πολύ περιττό στρες από πάνω σου.  


BONUS VIDEO #4: 

Πώς να ξεχωρίσετε τους στόχους από τις επιθυμίες σας και πώς να θέσετε  και να πετύχετε"έξυπνους" στόχους.  

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζω το θέμα των στόχων. Είναι σημαντικό για την ψυχική μας υγεία να έχουμε στόχους στη ζωή μας. Στο βίντεο δίνονται και τεχνικές για τον προσδιορισμό των στόχων που θέλετε να θεσπίσετε. Κατεβάστε και το φυλάδιο από κάτω για μεγαλύτερη διευκόλυνση.


Τα bonus αρχεία του "Stress Free Living"  για να τα κατεβάσεις:

Κάνε κλικ παρακάτω να κατεβάσεις τις διαφάνειες του σεμιναρίου:

Κάνε κλικ παρακάτω για να κατεβάσεις το σύντομο βίντεο με την πρώτη άσκηση του σεμιναρίου: 

Papagiannopoulosconsulting.com. All rights Reserved 

>