Υπηρεσίες για Επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων 

1. Online πρόγραμμα Διαχείρισης Θυμού και Άγχους για Επαγγελματίες ή στελέχη επιχειρήσεων

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, η πίεση και το άγχος είναι αναπόσπαστα μέρη της καθημερινότητάς μας. Πράγματι συχνά οι ασφυκτικές προθεσμίες, οι διαπληκτισμοί, τα οικονομικά ζητήματα, οι φόβοι για το μέλλον κλπ, δημιουργούν στους ευσυνείδητους εργαζόμενους ένταση και άγχος που χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.
Αυτός είναι και ο σκοπός μας: Με απλές, σύντομες και αποδεδειγμένα αποτελεσματικές μεθόδους, να εκπαιδεύσουμε τους πολυάσχολους συνανθρώπους μας να παραμένουν συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και ευδιάθετοι, καθώς κατανοούμε τη σημασία της συναισθηματικής υγείας στην απόδοση και την ευημερία.
Το εξειδικευμένο πρόγραμμα διαχείρισης άγχους και θυμού που απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων, είναι κατάλληλα σχεδιασμένο να διδάξει πώς να πετυχαίνει ο καθένας την επιστροφή στην ηρεμία και την καθαρή σκέψη, γρήγορα και με τρόπο που μόλις κάποιος εκπαιδευτεί, είναι πλέον αυτάρκης.
Επιπρόσθετα, για να γίνει ακόμα πιο προσιτό, το πρόγραμμα σχεδιάστηκε με κατάλληλο τρόπο ώστε να παραδίδεται online, εξοικονομώντας τον πολύτιμο χρόνο και κόπο που απαιτεί η μετακίνηση.
Η πολιτική μας δεν είναι να σας κρατάμε δέσμιους σε ένα σύστημα τακτικών συνεδριών χωρίς τέλος για να έχουμε εξασφαλισμένη πελατεία. Απεναντίας, τα προγράμματα μας είναι ταχύρυθμα και δίνουν έμφαση στην αυτονόμηση. Αυτό που πραγματικά επιθυμούμε είναι να σας δείξουμε κάποιους τρόπους να απαλλαγείτε από το βασανιστικό άγχος, να απελευθερώσετε το δυναμικό σας και να σας βοηθήσουμε έτσι να πετύχετε τους στόχους σας.
Μόλις ολοκληρώσετε το πρόγραμμα 6 εβδομάδων θα γνωρίζετε πως: 
Να μπορείτε να επιστρέφετε στην κατάσταση ανθεκτικότητας ή και ροής άμεσα και να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Να πετυχαίνετε καλύτερη παραγωγικότητα, καθώς η απόδοση στην εργασία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καθαρότητα του νου και του ελέγχου των συναισθημάτων. Να αποκτάτε αυξημένη ευεξία και χαρούμενη διάθεση, ώστε να ζείτε μια πιο ισορροπημένη ζωή χωρίς να σας επηρεάζει το βάρος του συνεχούς άγχους.

2. Online ομαδικό πρόγραμμα Διαχείρισης Θυμού και Άγχους σε Επιχειρήσεις:

Επενδύοντας στην ηρεμία και ευεξία της ομάδας σας

Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, η πίεση και το άγχος μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά εμπόδια στην απόδοση και την αρμονική συνεργασία των διαφόρων ομάδων στελεχών.
Το πρόγραμμα Διαχείρισης Θυμού και Άγχους για Επιχειρήσεις, απευθύνεται σε ομάδες στελεχών, είτε του ίδιου τομέα σε μια επιχείρηση είτε όχι και ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με το ατομικό πρόγραμμα: Είναι δηλαδή κατάλληλα σχεδιασμένο να πετυχαίνει την επιστροφή στην ηρεμία και την καθαρή σκέψη, με επιπρόσθετο όμως στοιχείο την ανάπτυξη αρμονικής σχέσης ανάμεσα στα μέλη της κάθε ομάδας με σκοπό την καλύτερη συνεργασία και την σύσφιξη των συναδελφικών σχέσεων.
Μέσω των διαδραστικών συνεδριών και πρακτικών ασκήσεων, εκπαιδεύουμε τα μέλη της ομάδας μιας επιχείρησης, να αντιμετωπίζουν άμεσα το άγχος και τον θυμό και να λειτουργούν με ηρεμία και διαύγεια.
Με τις απλούστερες δυνατές ασκήσεις και μεθόδους, βοηθούμε την ομάδα σας να αναπτύξει ένα υγιές και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας.Σκοπός μας πάντα παραμένει η αυτονόμηση των ομάδων και των ατόμων.Θέλουμε να απελευθερώσουμε το δυναμικό της επιχείρησής σας και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας, τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά.
Επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας κερδίζοντας:
  • Αύξηση της απόδοσης του τμήματος
  • Ενίσχυση της ηγετικής δεξιότητας των στελεχών
  • Βελτίωση του Εργασιακού περιβάλλοντος
  • Εξάλειψη των στείρων αντιπαραθέσεων
Επενδύοντας στην ευεξία των στελεχών σας, επενδύετε στην επιτυχία και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι προς ένα πιο υγιές και θετικό εργασιακό περιβάλλον.

3. Online πρόγραμμα ολοκληρωμένης αρμονικής ανάπτυξης για Επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων: Ξεπερνώντας τους Περιορισμούς, Κατακτώντας ψηλότερους στόχους!

Για τους ήδη πεπειραμένους επαγγελματίες που επιθυμούν να φτάσουν ακόμα ψηλότερα, η προσωπική ανάπτυξη είναι κλειδί. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βασισμένο στις πιο σύγχρονες ανακαλύψεις της νευροεπιστήμης και της νευροβιολογίας που με την εφαρμογή του, επιτυγχάνει την αναβάθμιση του του τρόπου σκέψης. 
Το πρόγραμμα αποτελείται από θεωρία και κατάλληλες ασκήσεις που όλα εξηγούνται βήμα βήμα, και εκπαιδεύει τον εγκέφαλο καθώς και όλο το νευρικό και ενδοκρινικό σύστημα σε νέους τρόπους λειτουργίας. Η κορύφωση του προγράμματος στο τελικό του στάδιο, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια υπέρτατη βιωματική εμπειρία. 
Η τακτική εφαρμογή της τεχνολογίας του προγράμματος, χαρίζει βελτιωμένη υγεία, ευφυΐα και υψηλά επίπεδα ευεξίας. 
Μερικά από τα κέρδη του προγράμματος αρμονικής ανάπτυξης είναι:
  • Βελτιωμένη υγεία. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά, ότι η νευρωνική σύνδεση και ενοποίηση των τμημάτων του εγκεφάλου εξαλείφει τις εσωτερικές συγκρούσεις και προάγει την συνολική υγεία.
  • Συγκροτημένη σκέψη. Όταν όλα τα μέρη του εγκεφάλου συνεργάζονται αρμονικά, το αποτέλεσμα είναι ήρεμη συγκροτημένη δομή της σκέψης.
  • Αρμονικά συναισθήματα. Με την εξάλειψη των εσωτερικών συγκρούσεων, τα συναισθήματα ενισχύονται αλλά έχουν διαφορετική ποιότητα.
  • Γίνεται επαφή με τα βαθύτερα στρώματα του νου και της πραγματικής φύσης του ατόμου. 
*Για την συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση ενός από τα δύο άλλα προγράμματα υπηρεσιών μας
>